Home - Nieuws - Informatie - Competitie - Media - Word Scheidsrechter
Hier inloggen
Registreren
Wachtwoord kwijt ?

Online :
0 AFBNer(s), 3 gast(en)

- Scheidsrechter worden!
- Coaches
- Commissies
- Evenementen
- Gestelde vragen
- Kalender
- Links
- Officials (only)
- Support
- Verenigingen

- Contact
- Gasten boek
- Site overzicht
- ZoekenAlle commissies die binnen de AFBN actief zijn met hierbij hun verantwoordelijkheden en hun verplichtingen. De commissies houden dit deel van deze site zelf bij met hun projecten en vorderingen.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
- Pagina / -   regels in deze sectie - regels per pagina

Wedstrijdcommissie ...
Deze commissie is verantwoordelijk voor het beleid met betrekking tot wedstrijden binnen de AFBN. Tevens behoren alle technische zaken aangaande american football tot hun taken pakket.
Scheidsrechtercommissie ...
Deze commissie is verantwoordelijk voor het scheidsrechter beleid binnen de AFBN. Tevens behoort het opleiden van nieuwe officials en het bijscholen van de aanwezige offic door middel van clinnics en begeleidin tot hun taken pakket.
Jeugdcommissie ...
Deze commissie is verantwoordelijk voor het jeugd beleid binnen de AFBN.
Tuchtcommissie ...
Deze commissie is verantwoordelijk voor het tuchtspraken beleid binnen de AFBN. In geval van overtredingen die niet volgens standaard richtlijnen kunnen worden bestraft bepaalt de tuchtcommissie een passende strafmaat.
Public Relations ...
Deze commissie is verantwoordelijk voor het media beleid binnen de AFBN. Tevens behoort het uitbrengen van persberichten en organiseren van evenementen tot hun taken pakket.
Medischecommissie ...
Deze commissie is verantwoordelijk voor het medische beleid binnen de AFBN. Tevens behoort het bijhouden van blessures, opleiden van medics door middel van clinnics en begeleiden van de nationale teams tot hun taken pakket.
Kascommissie ...
De kascommissie word aangesteld voor een periode van twee jaar. In deze twee jaar controleren zij de boekhouding van het vorige boekjaar. Deze commissie adviseerd de ALV over het wel of niet decharcheren van de penningmeester.
Commissie van beroep ...
  Pagina / - regels per pagina - regels in deze sectie.