Home - Nieuws - Informatie - Competitie - Media - Word Scheidsrechter
Hier inloggen
Registreren
Wachtwoord kwijt ?

Online :
0 AFBNer(s), 1 gast(en)

- Scheidsrechter worden!
- Coaches
- Commissies
- Evenementen
- Gestelde vragen
- Kalender
- Links
- Officials (only)
- Support
- Verenigingen

- Contact
- Gasten boek
- Site overzicht
- Zoeken


Auteur: Admin
Ingevoerd door: Admin   Datum : 01-02-2006 14:42
Commentaren:   Beoordelingen:


Zaterdag 28 januari is de uitgestelde ALV van de AFBN geweest. In Utrecht was een grote opkomst en zoals gewoonlijk was er weer te weinig tijd om alle agenda punten uitgebreid te behandelen. De laatste notulen zijn goedgekeurd. Er is een verregaande samenwerking opkomst tussen de stichting SchoolLeague de Admirals en natuurlijk de AFBN. De ledenadministratie is goed op orde en een aantal verenigingen hebben hun zaken in tegenstelling tot de voorgaande jaren netjes opgeruimd, zij hebben hiervoor een compliment ontvangen. Tijdens de bestuurs verkiezing hebben de leden hun vertrouwen uitgesproken in de voorzitter en de tweede secretaris door ze voor een volgende periode te herkiezen in het bestuur. Als nieuw bestuurslid is Jeroen Loman gekozen in de functie van bestuurslid technische zaken.
Het competitieschema zal als gevolg van terugtrekkingen en nieuwe aanmeldingen van teams nog enige veranderingen moeten ondergaan, het gaat hierbij om de jeugd schema’s. Voor het uitvoeren van de jeugdcompetitie is het absoluut noodzakelijk dat er aanmeldingen komen van jeugd officials om deze jeugd competitie te begeleiden. Belangstellende kunnen zich aanmelden via info@ afbn.org. De clinic zal worden gehouden op 12 februari te Lelystad.
De kas commissie heeft de jaarstukken van 2004 goedgekeurd en de leden hebben dit advies overgenomen. Er heeft een heftige discussie plaats gevonden over het punt “scheidsrechterkosten”. Het bestuur zal naar aanleiding van de discussie een voorstel maken en aan de verenigingen voorleggen.
Er is de verenigingen nadrukkelijk gewezen op het feit dat het invullen van wedstrijdformulieren met het nieuwe zorgstelsel alleen maar belangrijker is geworden, u wordt daarom allen verzocht om uw coach/team manager hieraan te herinneren om deze voor de wedstrijd in te vullen.
Na een kleine terugval in het acadamy systeem is de zaak nu weer goed op de rails. In de aanloop naar twee belangrijke interlands voor de Junior Lions zit vooruitgang. Met de deelname van de Crusaders op Europees niveau gaat het internationaal ook weer de goede kant op. Met de herverkiezing van onze voorzitter is ook zijn plaats in het EFAF bestuur gewaarborgd op het internationale niveau.
Door ziekte en afwezigheid van Ben Dankers is het verslag van de tuchtcommissie gedaan door de tweede secretaris.
Het scheidsrechterprobleem blijft het americanfootball in Nederland achtervolgen. Er word door een klein groepje gewerkt aan een plan om meer mensen te werven om het tekort op te vullen. Vrijwilligers of personen die goede ideeën hebben kunnen zich melden via info@ afbn.org  Zoals al eerder gemeld zijn er dringend jeugd officials nodig die de clinic op 12 februari willen volgen en op de jeugd dagen de wedstrijden willen begeleiden.
De Tulipbowl is dit jaar toegekend aan de Lelystad Commanders. Voor de overige finale wedstrijden kunnen verenigingen een bidbook aanbieden aan het bestuur.
En dan natuurlijk de stand van zaken van de AFBN website. Zoals al bekend was is de site een tijd lang niet onderhouden omdat er geen vrijwilliger was die dit wilde doen. De site is hard aan vernieuwing toe en daarom zal er gekeken worden naar het uitbesteden van de opdracht tot het bouwen van een nieuwe site. Door de grote problemen met de mail zijn de email adressen van de bestuursleden aangepast, uw verenigingssecretaris heeft de gewijzigde adressen reeds ontvangen. De vergadering is rond 16:30 afgesloten.


Kijk ook bij:
Nieuws / Nieuws uit 2007 / Gehele AFBN bestuur legt functie neer.
Events / ALV 26-05-07
Nieuws / Nieuws uit 2006 / Technische vergadering / Extra ALV 02-12-06
Events / ALV 11-11-06