Home - Nieuws - Informatie - Competitie - Media - Word Scheidsrechter
Hier inloggen
Registreren
Wachtwoord kwijt ?

Online :
0 AFBNer(s), 1 gast(en)

- Scheidsrechter worden!
- Coaches
- Commissies
- Evenementen
- Gestelde vragen
- Kalender
- Links
- Officials (only)
- Support
- Verenigingen

- Contact
- Gasten boek
- Site overzicht
- Zoeken


Auteur: Admin
Ingevoerd door: Admin   Datum : 23-02-2006 14:57
Commentaren:   Beoordelingen:


De American Football Bond Nederland en de Admirals hebben de handen ineengeslagen om het amateurfootball in Nederland een 'boost' te geven. Op de Nationale Dag van de Balsport op 15 april, tijdens de derde thuiswedstrijd van de Admirals, worden de vaderlandse amateurverenigingen in het zonnetje gezet. Er is gekozen voor een gezamenlijk initiatief, omdat de pijlers van beide organisaties erop gericht zijn American football in Nederland nog populairder te maken.
Stefaan Eskes, General Manager van de Admirals, beseft dat er nog veel terrein te winnen is. "De beide organisaties gaan intensief samenwerken en dat is een geweldige stap voorwaarts. We zijn vastberaden om te werken aan het succes van amateurfootball, zodat Nederland een land wordt om rekening mee te houden."
De aandacht voor de footballclubs begint al ver voor aanvang van de wedstrijd. In de uitgave Admirals Today, die gratis aan de circa 15000 mensen wordt verstrekt, vind je een uitgebreide special over de teams die Nederland rijk is. De clubs presenteren zichzelf daarnaast tijdens het Happy Hour via marktkraampjes op de omloop in een poging het ledenaantal een stimulans te geven.
De amateurs openen hierna de jacht op de overwinning tegen Rhein Fire. Tijdens een groot defile, zoals dat ook tijdens de Olympische Spelen altijd gebeurd, passeren alle verenigingen en groupe nog een keer de revu op weg naar een officieel moment: de cointoss door de bondbestuurders en een officiele bekrachtiging van de nieuwe samenwerking tussen de Nederlandse footballbond en de Nederlandse afgevaardigde van de NFL Europe.
Wil je je club ook opgeven voor deze fantastische American football-dag? Stuur dan een mailtje naar kuitertm@admirals.nl en je clubnaam wordt snel toegevoegd aan de lange lijst van teams, die aan dit initiatief deelnemen.


Kijk ook bij: